Stanovení výkonnosti žacích strojů z oblasti malé mechanizace v závislosti na technologii pracovní činnosti a na prostředí - Ziegler, Martin (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce na téma Stanovení výkonnosti žacích strojů z oblasti malé mechanizace v závislosti na technologii pracovní činnosti a na prostředí se zabývá údržbou travnatých ploch, žacími stroji, které se při údržbě používají, vyhodnocením výkonnosti žacích strojů a faktorů ovlivňujících výkonnost.
Determinanition of mower performance in the area of small mechanization depending on the work technology and technical parametres
Keywords: Malá mechanizace; travní porost; žací stroj; výkonnost stroje; Small mechanization; cover of grass; mower; performance of machine