Podminky využití prostředků ze strukturálních fondů v kraji Vysočina - Čejka, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce charakterizuje kraj Vysočina, popisuje strukturální fondy a operační programy z nichž bylo možné čerpat v období 2004 - 2006. Dále popisuje konkrétní čerpání v letech 2004 - 2006 v kraji Vysočina. Práce rovněž obsahuje popis strukturální politiky EU 2007 - 2013 a také strukturální fondy a operační programy v témže období.
CONDITIONS OF RESOURCE USAGE FROM THE STRUCTURAL FUNDS IN VYSOCINA REGION
Keywords: strukturáůní politika EU; operačné programy; cíle regionální politiky; structural funds; operating programs; regional politics