Kvalita pohlavního života studentek VŠ - Brožová, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se skládá z teoretické a výzkumné části. V teoretické části se zabývám ženskou sexualitou obecně, co ji utváří a ovlivňuje. V praktické části zjišťuji, v čem vidí studentky VŠ kvalitu pohlavního života žen, zda jsou spokojené s kvalitou svého pohlavního života a jaké faktory tuto kvalitu ovlivňují.
Quality of sexual life of university students
Keywords: orgasmus; pohlavní život; sexualita; sexuální život; tantra; žena; ženské tělo; female body; orgasm; sex life; sexuality; tantra; woman