Volný čas seniorů v Českých Budějovicích - Tylová, Blanka (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se v první části zabývá obecnou teorií o volném čase a stáří, druhá část je věnována reflexi životní kvality a volného času seniorů v České republice a třetí část obsahuje výzkumnou sondu do života seniorů v Českých Budějovicích. Cílem práce je zhodnocení úrovně nabídek volnočasových aktivit pro seniory ve zkoumané lokalitě.
The leisure of seniors in České Budějovice
Keywords: volný čas seniorů; aktivní stáří; volnočasové aktivity seniorů; The leisure of seniors; active aging; leisure activities for seniors