Dopad pandemie COVID-19 na odvětví služeb cestovních kanceláří a agentur - Konorská, Eliška (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem práce je na základě analýzy zjistit, jaký dopad měla pandemie COVID-19 na odvětví cestovních kanceláří a agentur se zaměřením na český trh. Dalším cílem je formulovat strategie pro cestovní kanceláře a agentury, které byly pandemií ovlivněny.
The Impact of COVID-19 Pandemic on the Industry of Travel Agencies and Tour Operators
Keywords: cestovní kancelář; cestovní agentura; pandemie COVID-19; kvalitativní a kvantitativní výzkum; očekávání; Travel Agency; Tour Operator; COVID-19 pandemic; qualitative and quantitative research; expectations