Marketingová komunikace destinace Klatovsko - Tomanová, Věra (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je analýza marketingové komunikace destinace Klatovsko. Na základě analýzy identifikovat současné nástroje marketingové komunikace zvolené destinace cestovního ruchu a zhodnotit efektivitu jejich využití. Dále navrhnout optimální komunikační mix a opatření vedoucí k dalšímu rozvoji marketingové komunikace regionu Klatovsko jako destinace cestovního ruchu.
Marketing communication of the destination - Region of Klatovy
Keywords: cestovní ruch; marketingová komunikace; destinační marketing/management; marketingový výzkum; komunikační mix; tourism; marketing communication; destination marketing/management; marketing research; communication mix