Služby WCF - Eninger, Boris (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s moderní technologií Windows Communication Foundation. Zájemci se prostřednictvím několika výukových lekcí dozví, jak vytvářet a nastavovat služby WCF. Práce mimo jiné popisuje některé techniky zabezpečení služeb a podává základní pohled do oblasti hostování. Problematika je vysvětlována pomocí názorných příkladů. Součástí je i vzorová audiovizuální prezentace.
Sevices WCF
Keywords: WCF; .NET; C#; Služba; Klient; Endpoint; Adresa; Binding; Kontrakt; Hostování; Instancing; Concurrency; Throttling; Chyby; Výjimky; Zabezpečení; WCF; .NET; C#; Service; Client; Endpoint; Address; Binding; Contract; Hosting; Instancing; Concurrency; Throttling; Faults; Exceptions; Security