Logistika ve vybraném podniku - Jurčíková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé práce je analyzovat distribuční logistiku vybraného podniku, najít obecně platné postupy vedoucí ke zlepšení a úsporám nákladů a pokusit se navrhnout možnosti optimalizace tak, aby došlo ke zlepšení logistických procesů. Jako představitele typického výrobního podniku zajišťujícího výrobu a distribuci ke spotřebiteli jsem si vybrala firmu Opavia.
Logistics of a chosen company
Keywords: Logistika; Logistika zásobování; Skladování; Zpětná sledovatelnost v potravinářském průmyslu; Logistics; Inbound Logistics; Warehouse; Traceability in the Food indistry