Analýza podpory prodeje ve vybrané maloobchodní prodejně - Humpolcová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2010)
Moje práce je zaměřena na podporu prodeje v maloobchodní prodejně. Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnotit stávající situaci podpory prodeje ve vybrané maloobchodní prodejně a na základě provedení analýzy současné situace podpory prodeje v tomto obchodě navrhnout případná opatření na zlepšení.
Analysis of the Sales Promotion in Choice Retail Outlet
Keywords: maloobchod; podpora prodeje; podpora prodeje pro maloobchodní prodejnu; podpora prodeje pro koncového zákazníka; retail; sales promotion; sales promotion for retail outlet; sales promotion for the end user