Práce s databází SQL SERVER 2005 v prostředí Framework.NET a programovacím jazyku C++/CLI - Sýkora, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2007)
Obsah práce je zaměřen na vývoj aplikací pro platformu .NET Framework se zaměřením na jazyk C++/CLI v interakci s databází SQL Server 2005. Zaměření především na vývojové možnosti na straně SQL Server 2005 (T-SQL) a na přehled prostředků, které nabízí .NET Framework jako podporu k připojení databáze k aplikacím.
Working with database SQL Sever 2005 in the setting .NET Framework in the programme language C++/CLI