Biodegradace ropných uhlovodíků v podzemních vodách pomocí permeabilních reaktivních bariér - Vejříková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce představuje grantovou žádost na projekt zabývající se biodegradací ropných uhlovodíků v podzemních vodách pomocí permeabilních reaktivních bariér. Těžiště projektu spočívá v optimalizaci množství živin a doby zdržení u dvou poloprovozních permeabilních reaktivních bariér na dvou různých lokalitách.
Biodegradation of Crude Oil Hydrocarbons in Groundwater by Permeable Reactive Barriers