Obchodní rejstřík po přijetí nové legislativy - Adamcová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této práce je popsat změny v obchodním rejstříku po přijetí nové legislativy, porovnat tyto změny ve vztahu k novému občanskému zákoníku a zákonu o obchodních korporacích.
The Commercial Register upon New Legislation Enactment
Keywords: obchodní rejstřík; občanský zákoník; zákon o obchodních korporacích; veřejné rejstříky právnických a fyzických osob; Commercial Register; Civil Code; Act on Business Corporations; Public Register of Legal Entities and Natural Persons