Spotřeba materiálu ve výrobním podniku - Kulíšková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce posuzuje význam a způsoby řízení zásob ve výrobním podniku, popisuje metody a ukazatele používané k optimalizaci budoucí spotřeby materiálu, zhodnocuje postupy vhodné k rozboru průměrné doby obratu zásob. Vybrané metody jsou aplikovány v konkrétních podmínkách výrobního podniku z Jihočeského kraje.
Material consumption in a manufacturing concern
Keywords: zásoby; spotřeba; materiál; obrat zásob; doba obratu zásob