Rodinné vyžití na Táborsku a okolí - Kašparová, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi rozvoje cestovního ruchu pro rodiny s dětmi na Táborsku a vytipováním skrytého potenciálu cestovního ruchu pro sledovaný segment. Na základě zjištěných poznatků z provedené situační analýzy a z vlastních terénních šetření, byly navrženy návrhy inovací nabídky, vedoucí ke zlepšení atraktivity regionu Táborska na trhu cestovního ruchu pro rodiny s dětmi a následně sestaven produkt cestovního ruchu.
Family activities in and around Tabor
Keywords: cestovní ruch; potenciál cestovního ruchu; produkt; rodiny s dětmi; Tábor; Bechyně. Veselí nad Lužnicí; Mladá Vožice; tourism; potential of the tourism; product; families with children; Tabor; Bechyně; Veselí upon the Lužnice; Mladá Vožice