ŘEŠENÍ ŠKOD PŮSOBENÝCH VYBRANÝMI ZVLÁŠTĚ CHRÁNĚNÝMI ŽIVOČICHY NA ŠKOLNÍM RYBÁŘSTVÍ PROTIVÍN - Pártl, Jan (Jihočeská univerzita, 2007)
V současnosti dochází ke značným škodám na rybách působených rybími predátory. Největší škody působí kormorán a vydra. Škody byly vyhodnoceny od roku 2001 do roku 2006. Výše škod je závislá na počtu rybích predátorů.
The solution of damaces caused by especially protected animals at the school fishing farm Protivín
Keywords: Klíčová slova: škoda; vydra; kormorán; Key words: damage; Otter; Cormorants