Zabezpečená webová aplikace - Marýška, Patrik (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá praktickou implementací zabezpečené webové aplikace za použití vhodných bezpečnostních mechanismů. Tato aplikace je určena pro firmu k řízení vnitropodnikové dokumentace. Implementace je provedena pomocí frameworku Spring Boot na backendu a pomocí frameworku jQuery na frontendu. Další náplní práce je provedení zhodnocení zabezpečení aplikace pomocí penetračních testů.
Secure web application
Keywords: bezpečnost aplikace; penetrační testy; Spring Boot; application security; penetration testing; Spring Boot