požadavky na rozvoj a vzdělávání manažera v řízení lidských zdrojů a znalostní ekonomice - Mahrová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2009)
diplomová práce popisuje požadavky na rozvoj manažera a jeho vzdělávání, včetně možností vzdělávání v současném řízení lidských zdrojů a ve znalostní ekonomice.Práce je doplněna o výsledky získané z dotazníku na osobnost manažera a z TBSD.
Demand´s on manager´s development in human sources
Keywords: manažer; vzdělávání; znalostní ekonomika; TBSD