Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Železnorudsko - Šeflová, Dana (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním posláním bakalářské práce bylo analyzovat současnou situaci v ubytovacích a stravovacích službách v oblasti Železnorudska. Byl hodnocen počet, struktura a kvalita ubytovacích a stravovacích zařízení a dále kvalita a množství poskytovaných služeb. Pro posouzení současné situaci, bylo provedeno dotazníkové šetření mezi návštěvníky regionu, dále řízené rozhovory s majitelem ubytovacího zařízení a pracovníkem Turistického informačního centra Železná Ruda. Jako třetí zdroj informací byly využity všechny dostupné informace o regionu a nakonec také vlastní pozorování a zkušenosti. Na závěr byla provedena syntéza všech získaných údajů a na základě získaný výsledků jsem vypracovala návrhy a doporučení pro zlepšení stávající situace.
Analysis of accommodation and catering services in the area Železnorudsko
Keywords: cestovní ruch; ubytovací a stravovací služby; hotel; restaurace; návrhy; doporučení; Železnorudsko; tourism; accommodation and catering facilities; hotel; restaurant; suggestions; introductions; Železnorudsko