Analýza franšízinku v hotelnictví - Staněk, Pavel (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním tématem mé práce je analýza franšízinku v hotelnictví. Konkrétně jsem si vybral největší hotelovou společnost v České republice. Je to společnost OREAHOTEL a.s.. OREA HOTELS má v české republice cca 30 hotelů. Několik hotelu spolupracuje s OREA HOTELS formou franšízinku. V mojí práci se pokusím analyzovat výhody a nevýhody franšízy, organizační strukturu, hlavní povinnosti franšízanta a postup začlenění hotelu.
Analyse of franchise in hotel nterprise
Keywords: franšíza; franšízor; franšízant; franchise; franchisor; franchisee