Implementace ISO 9001 ve výrobním podniku - Kreuzerová, Ilona (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce popisuje zavedení managementu kvality ve výrobním podniku a nastavení správného certifikačního procesu ISO 9001:2016. V teoretické části se tato práce zabývá identifikací klíčových pojmů jako je systém managementu jakosti, totální management kvality a certifikační zpracování. Praktická část se zabývá sledováním necertifikovaného výrobního podniku. Společnost je k certifikaci hodnocena praktickými pozorováními s využitím dat a analýz jednotlivých výrobních procesů. Výsledkem práce je stanovení potřebných dokumentů na základě jednotlivých částí normy.
Implementation of ISO 9001 in a manufacturing company
Keywords: ISO 9001; certification; Quality management; PEST; SWOT; Quality management systems; ISO 9001; certification; Quality management; PEST; SWOT; Quality management systems