Grafická podoba matematiky - Bína, Matěj (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce rozšiřuje obsah vybraných knih řady učebnic Matematika pro gymnázia o grafický a interaktivní obsah. Je zamýšlena především jako materiál pro učitele matematiky na střední škole, ale díky její těsné provázanosti s výše zmíněnou řadou učebnic je vhodným doplňkem i pro studenty.
A graphical approach to mathematics
Keywords: matematika; didaktika; grafika; model; dynamická geometrie; mathematics; graphics; model; dynamic geometry