Sborové společenství mládeže Církve bratrské v Kolíně z hlediska smysluplného trávení volného času - Vránová, Světlana (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zaměřuje na Sborové společenství mládeže v Církvi bratrské z hlediska smysluplnosti trávení volného času. V úvodu práce si volím kritéria, dle kterých budu práci hodnotit. Za toto kritérium jsem si zvolila pohled skrze vývojovou psychologii. V práci se zabývám církevní mládeží, a proto se zaměřuji i na historii a fungování Církve bratrské. Také krátce hodnotím její činnost směrem k mládeži. Velkou kapitolu v této práci tvoří popis náplně Sborového společenství mládeže a jejího hodnocení dle zvolených kritérií.
Youth Group in the Brethern Church in Kolin in Light of Meaningful Spending of Leisure Time
Keywords: Mládež; Církev bratrská; smysluplnost; vývojový psychologie; volný čas.; Youth group; Brethern Church; meaninful; growth psychology; leisure time.