Průzkum veřejného mínění o činnosti Policie ČR u obyvatel Českých Budějovic - Pešek, Evžen (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce s názvem Průzkum veřejného mínění o činnosti Policie ČR u obyvatel Českých Budějovic je zaměřena na zjištění názoru obyvatel Českých Budějovic na práci příslušníků Policie České republiky, kdy se snaží přiblížit, co a proč tento názor ovlivňuje. Cílem práce bylo zjistit, zda je názor obyvatel Českých Budějovice na činnost Policie České republiky ovlivněn vlastní zkušeností, dále zda obyvatelé Českých Budějovic považují svou lokalitu za bezpečnou a jakou míru odpovědnosti na tom nese Policie České republiky a zda obyvatelé Českých Budějovice důvěřují příslušníkům Policie České republiky.
Public Opinion Poll on Police Activity among the Residents of České Budějovice
Keywords: Veřejné mínění; České Budějovice; Policie České republiky; veřejný pořádek; spokojenost; kriminalita; trestný čin; Public opinion; České Budějovice; Police of the Czech republic; public order; satisfaction; criminality; crime