Porovnání dostupnosti sociálního bydlení v regionu Českých Budějovic, Písku a Jindřichova Hradce - Karásek, Štěpán (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce se zabývá dostupností sociálního bydlení ve vybraných městech. Cílem práce je zjistit jaká je dostupnost sociálního bydlení v jednotlivých městech a posléze ji porovnat. Dostupnost je vymezena jako uspokojení poptávky nabídkou, tedy kolik osob bez domova spadá na jedno volné lůžko.
Comparison of the availability of social housing in the region of České Budějovice, Písek and Jindřichův Hradec
Keywords: sociální bydlení; bezdomovectví; housing first; bydlení především; dostupnost sociálního bydlení; subsidiarita; social housing; homelessness; housing first; availability of social housing; subsidiarity