Dědičné choroby kůže u psů - Beerová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na dědičné choroby kůže u psů. Utváří souhrnný přehled nejčastějších a nejdůležitějších dědičných chorob. Popisuje klinické příznaky, diagnózy, terapie. Zmiňuje způsob přenosu na následující generaci. Vysvětluje pojmy, které souvisí s dědičnými chorobami. V závěru jsou zmíněné rady pro chovatele.
Inherited skin diseases by dogs
Keywords: genetika; kůže; dědičná choroba; pes; genetics; skin; hereditary disease; dog