Canisterapie praktikovaná v Českých Budějovicích - Kocandová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Canisterapie je jednou z forem zooterapie. Je součástí metod ucelené rehabilitace, která slouží k podpoře psychosociálního zdraví lidí všech věkových skupin, kde se využívá přítomnosti psa. Cílem bakalářské práce je shromáždit informace o průběhu canisterapie.
Canisterapie practicing in České Budějovice.
Keywords: zooterapie; canisterapie; polohování; zootherapy; canistherapi; positioning