Popis fyzikálního základu strukturálních složek radiologie - Hořejší, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2007)
Vzhledem k ověření hypotézy bakalářské práce, vzhledem k dosaženým výsledkům a teoretickým a praktickým přínosům práce lze se domnívat, že cíle bakalářské práce byly splněny.
Description of physics principles of structural items of radiology
Keywords: sonografie; magnetická rezonance; analyticko-syntetické modelování; struktura fyziky; struktura radiologie; sonography; magnetic rezonation; analytic-synthetic modelling; structure of physic; structure of radiology