Vlivy působící na kvalitu spermatu hřebců - Novotná, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce pojednává o problematice vlivů působících na kvalitu spermatu u hřebců. Práce je literární rešerší k dané problematice, která byla zpracována z české a zahraniční literatury. Ze získaných informací byl vytvořen závěr.
Influences on sperm quality of stallions
Keywords: Sperma; kvalita spermatu; reprodukce koní; plodnost; Sperm; horse sperm; horse reproduction; fertility