Analýza nabídky biopotravin ve stravování mimo domov - Klabíková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem mé bakalářské práce byla analýza nabídky biopotravin v restauracích na Českobudějovicku. V literární rešerši jsem se věnovala studiu odborné literatury a zdrojů dostupných na internetu. V této části jsem se zaměřila na definování marketingového výzkumu, bioposurovin, biopotravin, ekologického zemědělství, principům ekologického zemědělství, legislativě a značením výrobků ekologického zemědělství. V poslední části své literární rešerše jsem se věnovala provnání sekundárních údajů za roky 2006, 2007 a 2008 týkajících se produkce, distribuce a spotřeby biopotravin.V praktické části mé bakalářské práce jsem se věnovala marketingovému výzkumu, zpracování získaných údajů a návrhu řešení.
Analysis of the Supply of Biofood in Outdoor Boarding
Keywords: Marketingový výzkum; dotazník; ekologické zemědělství; biopotraviny; bioprodukt.; Marketing research; questionnaire; organic farming; organic food; organic product.