Tvorba firemní webové databáze - Malceva, Anna (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce bude pojednávat zejména o informačním systému, který umožňuje komunikaci mezi koncovým uživatelem a online databází firmy. V neziskové komunitě CBG (Czech Board Games) dochází k vyvíjení nových deskových her, které jsou následně testovány, připomínkovány a je o nich diskutováno. Vyvíjený systém by měl usnadnit komunikaci, resp. vytvořit platformu, na které by jednotlivé zájmové skupiny mohly spolupracovat. Nová aplikace bude navázána na současnou stránku www.czechboardgames.cz, ale nebude se současným systémem nijak propojena. Zkušební verze aplikace je dostupná na adrese: http://www2.ef.jcu.cz/ stepua01/, kde si zájemce může stáhnout aplikaci GameJournal.exe.
Creating corporate web database
Keywords: Databáze; Delphi; dbForge Studio for MySQL; Denwer; Notepad ++; PHP.; Database; Delphi; dbForge Studio for MySQL; Denwer; Notepad ++; PHP.