Analýza zemědělského podniku z hlediska čerpání dotací z EU - Hánová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této diplomové práce byla analýza současného stavu zemědělského podniku, z pohledu čerpání finanční prostředků z EU a národních zdrojů. Na základě této analýzy byly navrženy nové finanční stimuly pro rozvoj vybraného zemědělského podniku a zároveň byl vypracován návrh projektu.
Analysis of farm company with a view of obtaining farm subsidies from EU
Keywords: společná zemědělská politika; multifunkční zemědělství; LFA; dotace do zemědělství; Common Agricultural Policy; multifunctional agriculture; LFA; subsidies to agriculture