Specifika komunikace při sportovních činnostech - Zadinová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce je komplexní analýza autentických komunikačních událostí, které se realizovaly při sportovních činnostech. Předmětem zkoumání byly nepřipravené mluvené projevy jihlavských florbalistek zachycené během sportovních utkání, tréninkové činnosti a při společných setkáních. Analyzovala jsem však také psanou komunikaci k níž jsem materiál čerpala převážně z internetové diskuse sledovaného týmu.
Specificity of communication in sportive activities