Využití POP prostředků ve vybrané maloobchodní jednotce - Talířová, Klára (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení využití POP prostředků ve vybrané maloobchodní jednotce. Hlavní částí práce je marketingový výzkum provedený pomocí dotazníkového šetření. Pro práci jsem si vybrala maloobchodní jednotku Tesco - hypermarket České Budějovice, který těchto prostředků hojně využívá.
The Application of the POP tools in the chosen retail unit
Keywords: POP prostředky; maloobchodní jednotka; marketingový výzkum; POP resources; retail unit; marketing research