Srovnání úrovně kondičních schopností u hráčů extraligových týmů v hokejbalu - Gärtner, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Úkolem bakalářské práce je pomocí standardizovaných testů zjistit úroveň pohybových schopností jednotlivých hráčů české extraligy hokejbalu. Testová baterie se bude skládat ze dvou testů na rychlost a dvou testů na vytrvalost, které absolvuje hráč na konci letní přípravy mužstva, kdy by měl vykazovat tu nejvyšší úroveň trénovanosti. Každý trenér všech zúčastněných mužstev obdrží předem zpracovaný formulář, kde vyplní vše potřebné ke zpracování dat. Po zpracování všech naměřených výsledků, dojde k roztřídění hráčů podle věku a postu. Bude následovat vzájemné porovnávání jednotlivých skupin a potvrzení nebo naopak vyvrácení předem určených hypotéz.
Comparing motional abilities of Czech streethockey extraleague players
Keywords: hokejbal; testování; pohybové schopnosti; rychlost; vytrvalost; Streethockey; Testing; Motional abilities; Speed; Endurance