Program rozvoje venkova - Osa II - Opatření zaměřená na udržitelné využívání půdy v Jihočeském kraji - Jakschová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2011)
Seznámení s programem Rozvoje venkova, zaměření na osu II - Opatření zaměřená na udržitelné využívání zemědělské a lesní půdy v Jihočeském kraji, sledované období 2007 - 2010. Zkoumání přímých plateb, jednotlivá opatření a podopatření.
Country development program - axis II - Measures for sustainable use of farmland in Southern Bohemia
Keywords: Státní zemědělský intervenční fond; Program rozvoje venkova; Agroenvironmentální opatření; Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova; Horizontální plán rozvoje venkova; State agricultural intervention fund; Development of the Countryside program; European Agricultural Fund for countryside development; Horizontal Plan for Countryside Development