Motivace a stimulace pracovníků ve vybrané organizaci - Srncová, Eva (Jihočeská univerzita, 2018)
Systém motivace a stimulace patří mezi nejdůležitějších oblasti řízení organizace. To je hlavní důvod, proč je to v současné době velice probírané a důležité téma, jelikož pracovníci tvoří společnost. Čím více jsou zaměstnanci spokojenější a motivovanější, tím jsou výkonnější a efektivnější a díky tomu je i společnost prosperující. To je hlavním důvodem proč v dnešní době všechny společnosti kladou důraz na motivaci pracovníků. Hlavní cílem této práce je zhodnocení současného stavu motivace a stimulace a navržení změn na zlepšení. Zhodnocení současného stavu je analyzováno pomocí dotazníkového šetření a rozhovorem s manažerem. Nakonec jsou na základě vyhodnocení navrhované efektivní změny na zlepšení situace.
Motivation and Stimulation Among Workers in the Selected Organization
Keywords: management; zaměstnanci; společnost; dotazník; management; employees; company; questionnaire