Vliv plánované investiční výstavby na složky životního prostředí v lokalitě vojenského újezdu Boletice - Liška, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2012)
Tématem této diplomové práce je vliv plánované investiční výstavby na složky životního prostředí v lokalitě vojenského újezdu Boletice. Cílem práce je vybrat investiční projekt, který byl pro část tohoto území v minulosti navrhován, a posoudit jeho možný dopad na životní prostředí. Pro investiční záměr s názvem ?Chlum ? Centrum zimních sportů? bylo vybráno území rozkládající se v severozápadní části vojenského újezdu Boletice, konkrétně v katastrálním území Ondřejov u Českého Krumlova a Třebovice u Českého Krumlova. Jednotlivé činnosti související s realizací investičního projektu, od výstavby až po samotné zprovoznění, jsou posuzovány z hlediska dopadu na složky životního prostředí.
The impact of a planned development investment on the elements of environment in the area of ?vojenský újezd Boletice?
Keywords: investice; vojenský újezd Boletice; Chlum; Natura 2000; životní prostředí; Investment; vojenský újezd Boletice; Chlum; Natura 2000; environment