Možnosti využití prvků vybraných psychoterapeutických systémů v rožnovské arteterapii - Holubová, Marie (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce "Možnosti využití prvků vybraných psychoterapeutických systémů v rožnovské arteterapii" pojednává o využití prvků klasické psychoanalýzy, jungiánské psychoterapie, kognitivní teorie J. Piageta, kognitivně- behaviorální psychoterapie, integrativní psychoterapie a formě skupinové psychoterapie v rožnovské arteterapii. Dále se pak zabývá integrací nebo ekvivalenty těchto prvků v procesu rožnovské arteterapie.
The Evaluation of Possibilities of Selected Psychoterapeutic Elements in Roznov Art Therapy
Keywords: Rožnovská arteterapie. Klasická psychoanalýza. Jungiánská psychoterapie. Kognitivně - behaviorální psychoterapie. Kognitivní teorie J. Piageta. Integrativní psychoterapie. Skupinová psychoterapie. Integrace prvků systémů. Proces rožnovské arteterapie.; Roznov Art Therapy. Psycho - analysis. The Analytic Psychology of C. G. Jung. Cognitive - Behavioral Psychotherapy. The Cognitive Theory of J. Piaget. Integrative Psychotherapy. Group Psychotherapy. Integration Elements. The Process of Roznov Art Therapy.