Projektový management v obchodní korporaci - Dudová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem činnosti projektového managementu. Jsou zde charakterizovány jednotlivé fáze postupu projektového řízení a jeho nejpoužívanější metodiky. Z vybraného podniku je zvolen jeden realizovaný projekt, na kterém jsou interpretované všechny fáze projektového řízení. Jsou zde popsány největší problémy s řízením projektů a navrženy možné změny ke zlepšení. Hlavním cílem práce je zhodnocení projektového řízení ve vybrané obchodní korporaci a návrh na možná zlepšení, která budou napomáhat ke zlepšování prosperity a kontinuity podnikání.
Project management in business corporation
Keywords: Projektový management; rozpočet; projektové fáze; obchodní korporace; Project management; budget; stages of project; business corporation