Ekonomická analýza provozu mobilních energetických prostředků ve vybrané farmě s chovem skotu. - Stejskal, Jiří (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá posouzením provozně ekonomických ukazatelů u mobilních energetických prostředků na vybrané farmě s chovem skotu. Jednalo se především o náklady na opravy a údržbu. Ke zjištění nákladů u krmného vozu bylo zapotřebí vypracovat časový snímek. Na farmě se nachází stroje: nakladač schäffe 5850, krmný vůz Storti a traktor Zetor 7211.
Economic analysis of energy use of mobile devices in the selected farm with cattle
Keywords: mobilní energetické prostředky; náklady na opravy; časový snímek; mobile energy devices; repair costs; time frame