Využití exkurzí do ZOO Jihlava v prvouce a přírodovědě - Urbanová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce popisuje možnosti využití exkurzí do ZOO Jihlava v prvouce a přírodovědě na 1. stupni základní školy a podává metodický návod na jejich organizaci. Teoretická část je věnována základní charakteristice Vzdělávacího programu základní škola, na jehož základě byly vypracovány uvedené návrhy exkurzí a uvádí základní informace o jihlavské zoologické zahradě. Ve čtyřech následujících kapitolách jsou popsány konkrétní možnosti využití autorkou navržených exkurzí.
The usage of Jihlava ZOO excursions in the Homeland study and Biology lessons
Keywords: exkurze; ZOO Jihlava; prvouka; přírodověda; excursion; ZOO Jihlava; Homeland study; Biology