Inovace v retailingu - Kubásková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé práce je prozkoumat inovace v oblasti retailingu na zahraničním trhu a následně navrhnout koncept doporučení pro využití na českém trhu. Konkrétně jsem tedy pomocí sekundárních dat z mezinárodní stránky www.springwise.com vybrala 20 inovací z celého světa, které jsem zpracovala v případových studiích. Na závěr jsem vytvořila tabulky, ze kterých vyplývá, která inovace je z komplexního hlediska nejlepší a tu jsem konkrétněji popsala. Dále jsem využila dotazníkového šetření na výzkum elektronických skript, na které jsem vytvořila návrh konceptu.
Innovation in retailing
Keywords: inovace; retailing; e-book; elektronická skripta; elektronické dotazování; innovation; retailing; e-book; electronic interrogation; electronic script