Potenciální a skutečný negativní dopad sociálních sítí a počítačových her na děti a mládež - Podroužek, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce pojednává o potenciálním a skutečném negativním dopadu, které mají sociální sítě a počítačové hry na děti a mládež pubertálního věku, tedy cílovou skupinu, která se nachází v období formování jejich osobnosti. Tato problematika je porovnána na základě již vybádaných a publikovaných poznatků s poznatky, které jsem zpracoval z vlastního průzkumu a jsou tak vyvozeny patřičné závěry.
The potential and real negative impact of the social network and the computers games on the children and teenagers
Keywords: Negativní dopad; počítačové hry; sociální sítě.; Negative impact; computers games; social network.