Konstrukce prostředku UAV pro environmentální výzkum - Vojáčková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2021)
Předmětem bakalářské práce je realizace bezpilotního prostředku pro environmentální výzkum. Teoretická část mapuje druhy a využití bezpilotních prostředků, legislativní rámec pro jejich provoz a popis jednotlivých komponentů. Praktická část pojednává o návrhu, konstrukci a následné konfiguraci daného prostředku.
Construction of a UAV for environmental research
Keywords: Bezpilotní prostředek; legislativa; konstrukce; UAV; VTOL; řídící jednotka; Unmanned aerial vehicle; legislation; construction; UAV; VTOL; flight controller