Dynamika sérových antiproteáz při (pro)enzymoterapii nádorových onemocnění - Bartoňová, Irena (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této práce bylo pozorovat dynamiku sérových antiproteáz (alfa-2-macroglobulinu, alfa-1-antitrypsinu a contrapsinu) při (pro)enzymoterapii. Ke kvalitativní i kvantitativní analýze poolovaných myších sér byla použita hmotnostní spektrometrie.
Dynamics of serum antiproteases during the (pro)enzyme therapy of tumor diseases
Keywords: rakovina; proenzymoterapie; enzymoterapie; hmotnostní spektrometrie; cancer; proenzyme therapy; enzyme therapy; mass spectrometry