Elektronická kancelář daňového poradce s pomocí BMD Software - Bílý, Radek; Hanzal, Petr (Komora daňových poradců České republiky, 2020)
Příspěvek se zabývá současnými trendy a softwarovými nástroji v oblasti informačních systémů kanceláře daňového poradce. Je zde proveden popis základních funkčních celků aktuálních softwarových řešení, jejich hodnocení a vysvětlení jejich významu při běžném provozu kanceláře.
Electronic Office of Tax Advisor with the Help of BMD Software
Keywords: podnikové informační systémy; CRM; daňové poradenství; Enterprise information systems; CRM; tax advising