Význam a využití vybraného propagačního prostředku - Uhlířová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce je zaměřena na sledování účinnosti vybraného propagačního prostředku, které ke své propagaci používá společnost Esco podlahy. s.r.o. Pro sledování byl vybrán veletrh For Arch a další prostředky, které se týkají prezentace firmy na veletrhu. Dále na základě zjištěných informací navrhnout případná doporučení pro jejich další využití nebo zlepšení.
The meaning and use of selected promotional tool
Keywords: podpora produktu; reklama; osobní prodej; podpora prodeje; public relations; propagační prostředek; výstavy; veletrhy; promotion of product; advertising; personal selling; sales promotion; public relations; promotion tool; fairs; exhibitions