Návrh laboratoře pro diagnostiku strojů - Svoboda, Jakub (Jihočeská univerzita, 2016)
Diagnostika jako taková stojí bok po boku oprav každého stroje ve všech odvětvích. Diagnostikování závady či poškození je prvním krokem každé opravy. V této práci seznamuji její čtenáře s historií diagnostiky a představuji základní diagnostická zařízení pro diagnostiku automobilů a zemědělských strojů. Hlavním tématem práce je podrobný návrh diagnostické laboratoře pro diagnostiku strojů včetně veškerého nábytkového a strojního vybavení. Součástí je i plán budovy laboratoře a jejího dispozičního řešení. Výsledkem je kompletní cenová kalkulace vhodná pro grantovou podporu.
Draft laboratory for diagnostics of machines
Keywords: Diagnostika; OBD; Stroje; Auta; Laboratoř; Opravy automobilů; Diagnostics; OBD; Machines; Cars; Laboratory; Car-service