Marketingové nástroje podniku DDL, Lukavec - Musilová, Michala (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce na téma "Marketingové nástroje podniku DDL, Lukavec" bylo na základě zjištěných údajů doporučit změny či rozšíření doposud používaných marketingových nástrojů.
Enterprise Marketing tools of DDL, Lukavec
Keywords: marketingové nástroje; cena; produkt; distribuce; marketingová komunikace; marketing tools; price; product; distribution; marketing communications