Primární prevence drogové závislosti ve školní družině - Matějková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce pojednává o problematice drog, pritidrogové prevenci a školní družině.V praktické části je uveden návrh programu primární protidrogové prevence v rámci školní družiny. Cílem programu je, aby děti měli větší šanci odolat drogovým nástrahám.
The Primary Prevention of the Drug Dependence at After-school Club
Keywords: Problematika drog; návykové látky; účinky návykových látek; závislost; prevence; preventivní práce ve školách; školní družina; činnosti ve školní družině; podmínky činnosti školní družiny.; Drug problems; addictive drugs; influence of addictive drugs; drug dependence; prevention; preventive work at schools; after school club; activities at after school club; conditions of after school club´s activities.